ده توصیه ضروری واردات از چین – مراحل واردات از چین

مشاور واردات از چین

ده توصیه ضروری واردات از چین – مشاور واردات از چین – مراحل واردات از چین

تامین کنندگان کالا در سراسر دنیا انواع گوناگونی از کالا را ارائه میکنند که ممکن است مناسب کسب و کار شما باشد. شما میتوانید با کمک یک مشاور واردات حرفه ای، پس از پیدا کردن معتبر ترین تامین کنندگان و تولیدکنندگانِ کالای مورد نیازِ خود در کشور چین، کالا را با قیمت مناسب تر، شرایط بهتر و یا حتی کالایی کاملا جدید و متفاوت با محصول فعلی خود تهیه کرده و به خرید عمده  کالا از چین اقدام نمائید.

در چند سال اخیر، کشور چین به عنوان بزرگ ترین صادرکننده کالا در دنیا با صادرات بیش از هزاران میلیارد دلار کالاهای مختلف بوده و میباشد.

برای خرید کالا از کشور های خارجی و واردات، نکات مهمی وجود دارند که بایستی در نظر بگیرید. از شناسایی تولیدکنندگان مطرح و معتبر، مدیریت ارتباط و مذاکره با آنها گرفته تا هماهنگی حمل و نقل بین المللی و امور ترخیص از گمرک.

اگر قصد خرید از چین و واردات از چین را دارید، ده توصیه مشاور واردات از چین را مطالعه نموده تا با مراحل واردات از چین آشنا شوید.

یک- هدف خود برای واردات از چین را مشخص نمائید

قبل از اینکه اقدام به واردات کالا از چین نمائید، بهتر است واضح و شفاف فکر کنید که از واردات چه چیزی میخواهید بدست بیاورید. ممکن است شما برای پیدا کردن منابع ارزان تر بخواهید از چین کالا وارد کنید، یا ممکن است بخواهید کالایی را وارد کنید که مورد نظر مشتریانتان میباشد اما در ایران وجود ندارد. در هر حال، اقدام به واردات از چین بایستی کاملا مطابق با برنامه های استراتژیک تجاری شما باشد.

دو- تامین کنندگان خوب، مشروع و قابل اطمینان را شناسایی کنید

حتما نیاز است که مطمئن شوید که آیا تامین کننده مورد نظر چینی قابل اعتماد است و آیا میتواند استانداردهای کیفی مورد نظر شما را لحاظ نماید. شما بایستی کیفیت کالای تولید شده در کارخانه در چین را بررسی نمائید تا مطمئن شوید مناسب نیاز شماست. همچنین لازم است بررسی نمائید که آیا تامین کننده و یا تولیدکننده چینی سفارش ها را به کارگاه ها و یا کارخانجات دیگر برون سپاری مینماید یا خیر.

شما همچنین نیاز دارید که فرهنگ بازار چین را درک کنید تا بتوانید روابط خوب و مستحکمی با تامین کنندگان خود ایجاد کنید. زبان ماندارین (زبان رسمی چین) زبانی است که روز به روز بر اهمیت آن افزوده میشود و بیش از یک میلیارد انسان در سراسر دنیا به این زبان صحبت میکنند، بیش از هر زبان دیگری. اگر چند جمله و عبارت کوتاه به این زبان یاد بگیرید میتواند به ایجاد اعتماد دو طرفه بین شما و تولید کننده چینی کمک نماید.

سه- برای رسیدن به هدف خود در معامله، مذاکره کنید

درک و شناخت نقاط ضعف و قوت خود و اولویت های تامین کننده چینی، به شما کمک میکند تا با مذاکره با آنها به بهترین معامله دست یابید. برای مثال، اگر شرایط نقدینگی مناسبی دارید، شما میتوانید پیشنهاد دهید که در ازای قیمت بهتر و رقابتی تر، پرداخت سفارش را سریع تر انجام میدهید.

چینی ها عقیده دارند که شرکای تجاری آینده نگر بایستی با یکدیگر روابط مستحکم ایجاد کنند و اگر موفق شوند، آن گاه تراکنش های مالی به تبع آن اتفاق خواهد افتاد. هدف از ایجاد روابط مستحکم تجاری ساخت چیزیست که چینی ها به آن میگویند guanxi (با تلفظ گوآن شی) که به معنای ازتباطات ضروری اجتماعی و تجاری میباشد که بر اساس سود دو طرفه حاصل میشود.

چهار- با تنظیم قرارداد، ریسک معاملات را کاهش دهید

تنظیم قرارداد فی مابین خریدار ایرانی و تولیدکننده چینی که در آن همه جزئیات شرایط پرداخت و تحویل قید شده باشد لازم و ضروری است. استفاده از قوانین تجاری توافقی بین المللی (اینکوترمز) کمک شایانی میکند که ریسک مربوط به معامله، شرایط تحویل و اختلاف نظر در مورد هزینه ها به حداقل برسد. در قرارداد همچنین باید قید گردد که پرداخت تحت چه شرایطی، به کدام واحد پولی و از چه طریقی انجام خواهد پذیرفت.

پنج- روش حمل را انتخاب کنید

وقتی که تصمیم به خرید و واردات کالا از چین دارید، لازم است مشخص کنید که آیا لجستیک را خودتان در دست میگیرید یا این کار را به یک شرکت حمل میسپارید.

اگر قصد حمل کالا از چین را دارید، گزینه های اصلی پیش روی شما ارسال هوائی و دریائی میباشند. اگر که خریدتان عمده است و تناژ قابل توجهی است و فشاری برای حمل و تحویل سریع روی شرکت شما نیست، حمل دریائی گزینه مناسب و مقرون به صرفه میباشد. اما اگر نیاز به حمل سریع تر و با امنیت بالاتری دارید، حمل هوائی گزینه مناسب تریست.

شش- ثبت سفارش واردات خود را انجام دهید

با توجه به شناور بودن قوانین مربوط به واردات کالا، بهتر است جهت جلوگیری از ضرر و زیان احتمالی، قبل از هرگونه نهائی کردن سفارش با کارخانه چینی و پرداخت وجه به آنها، سفارش واردات خود را در وزارت بازرگانی ثبت نمایید.

هفت- تعرفه گمرکی را بازبینی نمائید

تعرفه گمرکی راهنماییست که در آن تمامی هزینه های مربوط به عوارض گمرکی کالایی که قصد واردات آن را دارید درج شده است. با چک کردن این تعرفه میتوانید از هزینه عوارض گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده و مجوزهای لازم برای واردات کالای مورد نظر خود مطلع شوید.

هشت- اهمیت کد تعرفه گمرکی (HS Code) کالای مورد نظر را جدی بگیرید

برای واردات هر نوع کالا، لازم و ضروری است تا کد تعرفه گمرکی آن را مشخص نموده و کلیه اسناد واردات را بر اساس آن تنظیم نمائید. با استفاده از این کد هشت رقمی میتوانید کلیه اطلاعات مهم از قبیل عوارض گمرکی و محدودیت های وارداتی و یا صادراتی را چک نمائید.

نه- مجوزهای لازم برای واردات کالای مورد نظر را بررسی کنید

با توجه به نوع محصولی که قصد واردات از چین دارید (شیمیائی، غذائی، کشاورزی، داروئی) قبل از اقدام به خرید از چین مراتب اداری اخذ مجوز های مورد نیاز را انجام دهید.

ده- مالیات و عوارض گمرکی

این نکته ی مهمیست که به عنوان تاجر و واردکننده بدانید که چه مقدار مالیات و عوارض گمرکی برای واردات کالای مورد نظر خود باید بپردازید تا مجوز ترخیص کالا به شما ارائه شود.

با توجه به تخصصی بودن امر واردات و خرید مستقیم از چین نیاز به تسلط کامل به زبان بازرگانی و نحوه مذاکره تجاری با تامین کنندگان خارجی و داشتن اطلاعات و تجربیات تخصصی بازرگانی علی الخصوص در رابطه با مراحل شناسایی و معامله با تولیدکنندگان چینی، در این رابطه اکیدا توصیه می گردد واردکنندگان محترمی که جدیدا تصمیم به امر خرید و واردات کالا از چین گرفته اند و یا در زمینه تجارت خارجی فاقد تجربه هستند انجام مراحل واردات خود را با کمک یک مشاور واردات متخصص به پیش ببرند.

خدمات مرتبط مشاور واردات از چین شرکت تجاراس:

واردات و اخذ نمایندگی از شرکت های خارجی

© 2018 Reza Heydari All Rights Reserved.